fbpx
Політика

Син Януковича намагається захистити батька в соціальній мережі

Віктор Янукович – молодший син колишнього українського президента Віктора Януковича на своїй сторінці в соціальній мережі заявив, що у нього і його сім’ї немає рахунків в іноземних банках. Це вже не перший раз, коли він намагається захистити свою честь і честь своєї сім’ї. До слова, зважаючи на те, що жителі України побачили в Межигір’ї, українських громадян тепер навряд чи переконати.

«Ніяких рахунків у мене за кордоном немає. Також немає рахунків і у мого батька. Таким чином, випливає висновок: заарештовувати нічого. А та інформація ЗМІ про якісь 200 мільйонах доларів Віктора Януковича, які нібито арештовані в Швейцарії, – це найчистішої води фейк. Покажіть хоч один рахунок там», – прокоментував ситуацію Янукович-молодший.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За словами Віктора Януковича,  «про ці гроші в даний момент часто говорять в країнах Європи, а також про це твердять несамовиті представники цих країн в Україні». Зі слів молодшого сина колишнього президента, він вважає іноземних представників в Україні «справжніми ворогами і нелюдами». Він додав, що саме ці люди є руйнівниками «нашої колись прекрасної держави».

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

На завершення син екс-президента попросив журналістів не приписувати йому захмарних сум. Нагадаємо, що владою Швейцарії були заморожені 193 мільйони доларів, які належали родині Януковича.

Читайте також: