fbpx
Спорт

Володимир Кличко проведе наступний бій з Курбатом Пулєвим

Став відомий наступний суперник українського боксера Володимира Кличка. Свій черговий боксерський поєдинок чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і WBО Володимир Кличко проведе проти болгарського боксера-супертяжа Кубрата Пулєва. Спортивні видання пишуть про те, що таке рішення було затверджено IBF. Передбачається, що бій Кличко-Пулєв відбудеться у вересні 2014 року, а місцем поєдинку стане одна зі спортивних арен у Німеччині.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Відзначимо, що бій з болгарським боксером стане для Володимира Кличка вже третій обов’язковим захистом своїх титулів поспіль. Раніше Володимир Кличко переміг в рингу Олександра Повєткіна і Алекса Леапаї.

Болгарин Курбат Пулєв в 2008 році став чемпіоном Європи серед аматорів, а раніше, в 2005 році, Пулєв завоював «бронзу» світової боксерської першості. Перейшовши в професіонали Курбат Пулєв здобув ряд яскравих перемог, останньою з яких стала перемога 5 квітня над хорватом Івіцею Перковичем. Болгарин переміг технічним нокаутом.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Щодо Володимира Кличка, то свій останній поєдинок українець провів 26 квітня проти Алекса Леапаї. У п’ятому раунді Кличко відправив свого суперника в нокаут.

Читайте також: