fbpx
Політика

Валерій Коновалюк: “Янукович має постати перед міжнародним трибуналом”

Кандидат у президенти України Валерій Коновалюк заявив, що, на його думку, всі заворушення на сході України фінансуються Віктором Януковичем. Коновалюк переконаний, що колишній президент країни за це повинен постати перед міжнародним трибуналом.
 
Таку точку зору Валерій Коновалюк висловив сьогодні, 8 травня, в ході свого візиту до Вашингтона.
 
«Щотижня від Віктора Януковича надходить 20-30 мільйонів доларів, які йдуть на підтримку заворушень у східних областях України. На кошти, які ще зовсім недавно були вкрадені в українського народу, сьогодні фінансуються заворушення, через які помирають люди», – наводить слова Валерія Коновалюка його прес -служба.
 
Політик підкреслив, що через колосальний рівень корупції, яка поглинула Україну, Віктора Януковича потрібно судити. Також він додав, що президент Російської Федерації Володимир Путін у даний момент є відповідальним за те, що він вкриває колишнього президента України Віктора Януковича. За словами Коновалюка, таким чином Путін побічно впливає на дестабілізацію ситуації в східних областях.
Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Читайте також: