fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Царьов викупив з СІЗО главу харківських сепаратистів

Один з керівників харківських сепаратистів Костянтин Долгов повинен вийти на свободу вже в найближчі години. Про це повідомив захисник сепаратиста Дмитро Тихоненков. За словами адвоката, з СІЗО Костянтина Долгова викупив народний депутата України Олег Царьов, який надав необхідну суму застави у розмірі 365 тисяч гривень.

Крім цього адвокат додав, що сьогодні, 8 травня, на свободу повинні вийти ще три людини, які були затримані в результаті спецоперації в Харківській обласній державній адміністрації 8 квітня.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«Вони повинні вийти на свободу протягом години. Але там складний механізм, це всього лише орієнтовний час. Ми просто чекаємо. Але, за моїми даними, їх випустять вже сьогодні», – прокоментував ситуацію адвокат сепаратистів Дмитро Тихоненков.

Нагадаємо, що Костянтина Долгова затримали 19 квітня. Його підозрюють в організації та скоєнні підпалів. Київським районним судом Харкова йому був призначений запобіжний захід – утримання під вартою на два місяці.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

До слова, для Олега Царьова це не перший раз, коли він демонстративно підтримує сепаратистів в Україні. Дії народного депутата викликають обурення з боку його колег і жителів країни.

Читайте також: