fbpx
Політика

Тимошенко закликала Путіна реалізувати свої заяви або спростувати їх

 Кандидат у президенти України від партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко звернувся до президента Росії Володимира Путіна, закликавши його спростувати свої заяви щодо подій в Україні, або ж реалізувати їх.

«Судячи з сьогоднішніх подій і обставин, заяви, які вчора зробив Путін, є неправдивими», – сказала вона.

Як вважає Юлія Тимошенко, останні заяви російського лідера були спрямовані на дезорієнтацію українців, щоб на цьому тлі продовжувати свої агресивні дії і готувати референдум 11 травня.

За її словами, президент настільки великої держави, як Росія, не має права говорити неправду, тому, як вона сказала, той повинен визнати, що його заяви були неправдиві, або ж реалізувати їх.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Якщо лідер великої країни робить неправдиві заяви і його наступні дії не збігаються з його оголошеннями, то такий лідер втрачає авторитет, вплив у світі, втрачає повагу і, по суті справи, втрачає і владу у своїй власній країні. Люди йому просто припиняють вірити», – підкреслила екс -прем’єр.

Вона висловила надію на те, що Україну все ж таки залишать у спокої і припинять тероризувати неоголошеної війною.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як вона зазначила, українці – мирні й адекватні люди, які не хочуть війни, а хочуть, щоб вулиці були звільнені від озброєних людей.

Водночас, Юлія Тимошенко заявила, що в тому випадку, якщо Росія не зупиниться, то Україна дасть жорстку відповідь.

«Україна з кожним днем стає все сильнішою і ми зможемо дати відсіч, гідну відповідь окупантам, які мріють сьогодні захопити нашу країну», – підкреслила вона.

Читайте також: