fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Луганській області озброєні люди намагалися захопити пункт пропуску

У Державній прикордонній службі України повідомляють, що в четвер, 8 травню 2014 року, ввечері приблизно 40 озброєних осіб зробили спробу захопити пункт пропуску «Ізварине» у Луганській області. Про це повідомляють українські ЗМІ.

«Приблизно о 18:00 у пункт пропуску під’їхали два мікроавтобуси нібито для оформлення на виїзд з території України», – повідомили в прес-службі Держприкордонслужби.

За інформацією відомства, під час оформлення з мікроавтобусів вибігло приблизно 40 озброєних осіб, які навели на персонал зброю і оточили пункт пропуску. «Невідомі озброєні особи висунули вимогу, щоб прикордонники здалися і склали зброю, інакше через 30 секунд вони відкриють вогонь», – додали у відомстві.

Прикордонники України зайняли оборону і відмовилися виконати вимогу, після чого озброєні особи почали закидати пункт пропуску «коктейлями Молотова». За даними прес-служби, в даній ситуації прикордонниками було відкрито вогонь. У цей час на пункті пропуску виникла пожежа, згідно з попередньою інформацією, через «коктейлі Молотова». Після чого невідомі сіли в мікроавтобуси і зникли на території України.

У даний момент робота пункту пропуску «Ізварине» була тимчасово припинена.

Читайте також: