fbpx
Економіка

СБУ вживатиме всіх заходів для недопущення фінансування референдуму в східних регіонах

Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко запевняє, що правоохоронними органами буде зроблено все можливе, щоб не допустити фінансування, так званого, референдуму 11 травня 2014 року в східних областях країни. Про це в четвер, 8 травня, повідомляють українські ЗМІ.

«Інспірований фарс під назвою "псевдореферендум" або "опитування", як ми оцінюємо і бачимо, організатори не зупинили … не зупинилися ті, хто фінансує і інспірує, але і вчора, і сьогодні, і завтра влада та правоохоронні органи будуть робити все можливе, щоб не було протизаконного фінансування на даний псевдореферендум і щоб законослухняні організації не підтримували його проведення», – заявив глава СБУ.

Валентин Наливайченко нагадав, що раніше глави адміністрації та міські голови в східних областях отримали застереження щодо неприпустимості вчинення незаконних дій. «У нас велика увага до всіх глав міст південно-східних областей, велика увагу щодо того, що вони дійсно зрозуміли ті попередження, які їм винесли», – додав голова СБУ.

Читайте також: