fbpx
Політика

Від журналістів приховують інформацію про те, чи відвідає Путін Севастополі 9 травня

Досі залишається невідомим: чи відвідає російський президент Володимир Путін на свято 9 травня Севастополь. Цю таємницю зберігають для засобів масової інформації як російські, так і місцеві органи влади.

Журналісти «Укрінформу» повідомляють, що в міській адміністрації Севастополя поки ніхто нічого про візит Путіна не знає.

«Нам поки не відомо, чи відвідає Володимир Путін парад в Севастополі», – прокоментувала ситуацію співробітниця прес-служби Севастопольської міської адміністрації.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Також повідомляється, що в даний момент в адміністрації міста проходить закрита нарада, на якій обговорюють можливу програму візиту Володимира Путіна в Севастополь. За непідтвердженими даними, президент Російської Федерації прибуде в місто після того, як побуває на параді Перемоги в Москві.

Щодо програми основних заходів у Севастополі, то там запланований традиційний парад, а також військово-морське свято. Ці заходи намічені ранок 9 травня. Також в місті має пройти авіа-шоу над Севастопольською бухтою, в якому братимуть участь понад 70 бойових літаків.

Читайте також: