fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Макіївські терористи взяли в заручники члена ВО “Свобода”

У Макіївці місцеві бойовики взяли в заручники члена Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олексія Демко. Як повідомили в донецькому відділенні партії, Демко є довіреною особою кандидата в президенти Олега Тягнибока.
 
«Олексія Демко сильно побили. Терористів цікавила зброя, гроші, а також інформація про керівників», – прокоментував ситуацію керівник донецького відділення «Свободи» Ігор Славгородський на своїй сторінці в соціальній мережі.
 
Варто відзначити, що в телефонній розмові інформацію про захоплення «свободівця» підтвердив і народний депутат України Ігор Мірошниченко.
 
«Це вже третій за рахунком член «Свободи», який потрапив у полон терористів в Донецькій області. Поки діюча влада буде йти на поступки екстремістам і обмінювати заручників на затриманих раніше сепаратистів, нічого доброго не вийде. Ці терористи і далі будуть викрадати людей. Ось, як це сталося у випадку з Павлом Губарєвим: його випустили на свободу в обмін на захоплених «альфівців». Я вважаю, що це неправильно. З терористами не можна вести ніяких переговорів», – заявив Мірошниченко.

Читайте також: