fbpx
Політика

Євген Перебийніс: “Ніхто не повірить в дешеві трюки Путіна”

Президент Російської Федерації Володимир Путін своїми діями намагається ввести в оману світову спільноту, побоюючись введення нових санкцій щодо його держави. Таку точку зору висловив сьогодні, 8 травня, представник українського МЗС Євген Перебийніс.

У ході спілкування з журналістами Перебийніс зазначив, що вчорашня заява Володимира Путіна не підтверджується реальними діями. Зокрема, на даний момент не підтвердилася інформація про те, що російські війська відведені від українського кордону.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Більше того, останні заяви луганських сепаратистів про те, що вони не збираються скасовувати так званий референдум 11 травня говорять про те, що Російська Федерація намагається втягнути весь світ в гру в доброго і поганого поліцейського. Може скластися враження, що влада Російської Федерації нібито і хотіла допомогти, але сепаратисти цього не хочуть. Насправді – це незручна спроба Росії виправитися в очах світової спільноти. Але сумніваюся, що сьогодні хтось повірить в ці дешеві трюки , – прокоментував ситуацію український дипломат.

Читайте також: