fbpx
Ситуація на Південному Сході України

І. Палиця обіцяє жорстку реакцію на будь-які провокації 9 травня

 Голова Одеської ОДА Палиця попереджає про жорстке покарання будь-яких провокаторів 9 травня.

 Як передає кореспондент УНІАН, про це Палиця заявив на зустрічі з представниками політичних сил регіону. Він підкреслив, що урочистості з нагоди Дня Перемоги відбудуться, і ветерани «можуть нічого не боятися».

«Ми пам’ятаємо причину цього свята, ми пам’ятаємо, що ми живі тільки завдяки цим людям, ми їх дуже поважаємо … В області немає одеситів, які не люблять це свято, які хочуть, щоб воно не пройшло. Провокатори, які намагаються посварити суспільство, будуть дуже жорстко покарані …

Я б хотів звернутися до тих людей, які думають якимось чином щось зробити. Нехай забудуть про ці помисли. Будь-яка провокація, а це може бути тільки провокація, яка буде в місті чи яку хтось спробує провести в місті, буде дуже жорстко покарана правоохоронними органами. Ніхто ні з ким не буде церемонитися», – заявив Палиця.

Він також сказав: «Звертаюся до всіх вас: передайте своїм прихильникам, що ми повинні припинити марші. Якщо ви хочете збиратися і дискутувати – у вашому розпорядженні зал. Не можна вихлюпувати емоції на вулиці. Ми зробили все від нас залежне, щоб на вулицях було спокійно. Ми не бачимо сьогодні жодної причини масових протистоянь в місті».

Як повідомляв УНІАН, в Одесі 9 травня безпеку забезпечуватимуть понад 2 тис. правоохоронців.

 Джерело: УНІАН

Читайте також: