fbpx
Ситуація на Південному Сході України

На Дніпропетровщині сепаратисти вчинили провокацію на станції Верхівцеве

 Сепаратисти в Дніпропетровській області включили нацистський марш при відправці ешелону з українськими військовими.

   На залізничній станції Верховцево, що знаходиться в Дніпропетровській області, коли військовий ешелон з нашими військовослужбовцями та технікою після планової зупинки на станції рушив далі, сепаратисти й проросійські провокатори ввімкнули супровідну музику — один із відомих нацистських маршів. Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони.

 “На залізничній станції Верховцево, що знаходиться в Дніпропетровській області, стався безперцедентний у переддень 9 травня за своєю цинічністю випадок. Коли військовий ешелон з нашими військовослужбовцями та технікою після планової зупинки на станції рушив далі, сепаратисти й проросійські провокатори ввімкнули супровідну музику — один із відомих нацистських маршів…”, — йдеться у повідомленні.

 У прес-службі Міноборони повідомили, що “використовуючи основоположні принципи геббельської пропаганди, метою якої є дискредитація командування ЗСУ, зниження бойового духу наших військовослужбовців, вони не гребують нічим”.

 “Наша сила — в розумінні нашої правди, в єдності нашої країни (яку підтримує понад 90 % населення). Наша перемога у спокої, вірі в свої сили, свою Армію, свою країну. Пам’ятатйте, перемагає той, хто готовий боротися. Цю істину знали наші діди й прадіди, які вибороли велику Перемогу! А концепція російської окупаційної пропаганди щодо руйнування єдності народу в дусі „роз’єднуй і володарюй“ в Україні не пройде!” — наголосили у відомстві.

 Джерело: УНН

Читайте також: