fbpx
Політика

Ніщо не зірве президентські вибори в Україні – Тимошенко

 Сьогодні, 7 травня, кандидат в президенти України від партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч з місією ОБСЄ, яка спостерігатиме за проведенням дострокових президентських виборів.

«Ми закликаємо міжнародне співтовариство проявити мужність і захистити українську демократію і незалежність. Ми повинні об’єднати наші зусилля для забезпечення права всіх громадян на вільні і чесні вибори, зокрема це стосується жителів Донецького і Луганського регіонів», – сказала екс-прем’єр.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За словами Юлії Тимошенко, зараз йде неоголошена війна Російської Федерації проти України, проте вона переконана, що ніякі сили не зірвуть вибори, намічені на 25 травня.

Заступник голови місії ОБСЄ Штефан Краузе сказав, що вони уважно стежать за підготовкою до виборів і стежитимуть за самим процесом їх проведення як під час першого, так і другого турів.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«В цей час викликів ми розуміємо наскільки важливо для України провести вибори відповідно до демократичних стандартів», – зазначив він.

Нагадаємо, що президентські вибори в Україні будуть проходити одночасно з виборами мера Києва.

Читайте також: