fbpx
Політика

Кличко і Яценюк тільки виграють, не беручи участь у президентських виборах – Бригинець

Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець звернув увагу на те, що 1 травня вже минуло й, отже, ніхто з кандидатів у президенти не зможе зняти свою кандидатуру.

 «Так що моя ілюзія, що кандидати в президенти в ім’я України, її цілісності і сили зможуть втамувати амбіції і домовитися про співпрацю не виправдалися», – написав він на своїй сторінці в Facebook. При цьому він зазначив, що йдеться тільки про найбільш рейтингових кандидатів, так як навіть найдрібніші, і ті не наважилися підтримати будь-кого з опонентів «важкоатлетів».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За словами Олександра Бригинця, схоже на те, що Віталій Кличко та Арсеній Яценюк залишилися єдиними потенційними кандидатами, які вирішили не втручатися в протистояння, яке анітрохи не на користь Україні.

 «Упевнений, що Україна, і обидва політики від цього тільки виграють. А за інших соромно», – підсумував він.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Нагадаємо, що раніше від участі в президентських виборах відмовилися Наталя Королевська та Олег Царьов. Віталій Кличко підтримав кандидатуру Петра Порошенка, а сам вирішив балотуватися в мери Києва.

Читайте також: