fbpx
Ситуація на Південному Сході України

За відмову рятувати екіпаж збитого вертольота в Слов’янську можуть притягнути до відповідальності 15 військовослужбовців

До відповідальності за відмову рятувати екіпаж збитого військового вертольота Збройних сил України в місті Слов’янську (Донецька область), можуть залучити п’ятнадцять українських військових. Про це у вівторок, 6 травня 2014 року, повідомив виконуючий обов’язки заступника голови Адміністрації президента України Андрій Сенченко.

«До кримінальної відповідальності можуть залучити п’ятнадцять військових, які відмовилися вилітати для порятунку екіпажу українського військового вертольота в районі міста Слов’янська», – передають слова Андрія Сенченка українські ЗМІ.

Згідно зі словами в.о. заступника голови Адміністрації президента, сьогодні, 6 травня, на закритому засіданні Верховної Ради України були озвучені відомості, що «коли вчора був збитий наш бойовий вертоліт, то п’ятнадцять військових відмовилися вилітати для порятунку льотчиків». Як заявив Андрій Сенченко, вони «зробили злочин» і повинні понести за це відповідальність.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, 5 травня цього року в районі Слов’янська з великокаліберного кулемета був збитий бойовий вертоліт Мі- 24 Збройних сил України.

Читайте також: