fbpx
Політика

На київському ЦУМі вивісили величезний прапор України

Фасад київського Центрального універсально магазину повністю завісили українським державним прапором. Загальна площа полотна складає 3300 квадратних метрів. Про це у вівторок, 6 травня 2014, повідомляють українські ЗМІ.

 «На сьогоднішній день це найбільший державний прапор в Україні. Зараз такий час в українській державі, коли дуже важливо показати єдність країни, показати свою позицію і підтримати людей, які за це борються. Ми замовили прапор України вже більше одного місяця тому, його досить довго виготовляли», – повідомив Максим Громадцов, який керував процесом встановлення прапора України на будівлі ЦУМу.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Кількома тижнями раніше на будівлі київського ЦУМу, реконструкцією якого займається одна з компаній українського мільярдера Ріната Ахметова, невідомими були залишені кілька графіті. Чорної, жовтої та синьої фарбою на стіні невідомі написали декілька питань: «Рінат, ти зрадив Донбас чи продав?», «Рінат, ти з Україною чи з Кремлем?», а також фразу « Want to make money – first make peace», які зараз прикриває жовто-блакитний український прапор.

Читайте також: