fbpx
Політика

Фракція “УДАР” має намір порушити питання про відставку Олександра Турчинова

"УДАР" планує на засіданні Ради у вівторок підняти питання про відставку Турчинова з посади спікера і призначення на цей пост Порошенка.

Парламентська фракція "УДАР" має намір на засіданні у вівторок підняти питання про відставку з поста спікера і в.о. президента Олександра Турчинова та обрання на цю посаду позафракційного нардепа, кандидата в президента України Петра Порошенка, повідомив депутат фракції Сергій Каплін.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

"Вважаю, що сьогодні потрібно прийняти вольове історичне рішення про обрання найбільш рейтингового кандидата в президенти, який перемагає вже в першому турі у всіх соціологічних опитуваннях, навіть дослідженнях Кремля в.о. президентом країни і головою Верховної Ради", – сказав С. Каплін журналістам перед засіданням парламенту у вівторок, уточнивши, що йдеться про П. Порошенка.

За його словами, фракція "УДАР" підніматиме це питання на засіданні у вівторок.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

"Це якраз буде іспит для кандидата в президенти (П. Порошенка – ІФ) на здатність прийняти країну в тому вигляді, в якому вона зараз є з відповідними наслідками, адже це ризик перед президентськими виборами – стати в.о. президента", – висловив думку С. Каплін.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: