fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Андрій Парубій: “8-9 травня диверсанти готують провокації у ряді регіонів України”

Українська влада чекає 8 і 9 травня провокації в кількох областях країни. Таку інформацію сьогодні, 6 травня, озвучив секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Парубій. Слова Парубія призводить ЛIГАБiзнесIнформ.

«8 і 9 числа стануть дуже важливими. Саме в ці дні плануються провокації з боку російських диверсантів. У нас є інформація про те, що ці дати будуть відповідальними. В даний момент наша країна робить все можливе, щоб у цей період ніякі провокацій не були допущені. Це стосується і Києва, й інших областей нашої країни», – прокоментував ситуацію секретар РНБО Андрій Парубій.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За словами Парубія, провокації, в першу чергу, очікуються в тих регіонах, де російський лідер Володимир Путін планував провокації під кодовою назвою «російська весна». До цих регіонів належать Донецьк, Луганськ, Запорізька, Харківська, Херсонська, Миколаївська та Одеська області. Парубій підкреслив, що у всіх цих областях будуть підвищені заходи безпеки в зазначений часовий відрізок для того, щоб уникнути масових зіткнень.

Читайте також: