fbpx
Політика

Не можна проводити референдум під дулами автоматів – Бригинець

 Як заявив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, не можна проводити референдум під дулами автоматів. За його словами, так вже діяли Гітлер в Австрії, Сталін у Прибалтиці і Путін у Криму.

 Як зазначив політик, терористи не складуть зброю, а Фсбшники не повернуться в Російську Федерацію за рішенням референдуму.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 «Упевнений, що на Донбасі терористи зможуть сфальсифікувати результати в певних містах, зірвати вибори – в інших містах. А потім фальшивими результатами хизуватися, пояснюючи причини відділення, як це зробили в Криму. Там було всього 15 відсотків. Тут буде те ж саме», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

 За словами Олександра Бригинця, є два варіанти референдуму, які він готовий підтримати: або тільки про цілісність України з посиленням регіонів, або плюс питання про додаткові права регіональних мов.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Нагадаємо, що сьогодні, 6 травня, у парламенті планувалося розглянути питання щодо проведення референдуму. При цьому наголошується, що на проведення референдуму планується витратити близько 30 мільйонів гривень.

Читайте також: