fbpx
Окупація Криму

Тимошенко переконана, що після президентських виборів Україні вдасться повернути Крим

 Як заявила кандидат у президенти України від партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, поставивши свій черевик на територію Криму, президент Росії Володимир Путін потрапив у пастку, з якої не існує виходу.

«І ми, українці, політично живим його не відпустимо», – додала вона.

Юлія Тимошенко переконана, що після президентських виборів в Україні наступлять серйозні зміни. Зокрема, вона переконана, що настане кінець неоголошеної Україні війни, а також буде повернуто Крим.

Як зазначила екс-прем’єр, весь світ вражений силою духу українців, силою їхнього прагнення до свободи, тим, що Україна демонструє високий рівень духовності, високий рівень інтелекту, здатність боротися за себе.

«А найголовніше – ми змінюємо весь світ. Подивіться, в той час, коли Кремль здійснює проти нас просто небувалу за своїм  нахабством агресію, в цей час в Росії, на центральній площі, на центральних проспектах, йде марш миру на підтримку українців, йде марш миру проти Путіна і проти війни в Україні. І коли ці колони росіян ідуть і несуть прапори України, коли на чолі цієї колони ідуть відомі люди Росії і несуть на плечах жовто-блакитні прапори, то знайте – ми, не виходячи за межі наших кордонів, міняємо Росію, ми здійснюємо сьогодні важливі речі щодо ліквідації авторитарного режиму в Росії і цей процес вже почався», – заявила Юлія Тимошенко.

Читайте також: