fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Озброєні бойовики в Слов’янську обстріляли автобус, який перевозив поранених

Під Слов’янськом Донецької області озброєні терористи напали на автобус, який із зони бойових дій вивозив поранених. Про це сьогодні, 5 травня, повідомляють у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України. Як повідомляє відомство, в ході обстрілу загинув правоохоронець, який супроводжував автомобіль з пораненими.

«Загибелі пасажирів вдалося уникнути за рахунок того, що мікроавтобус був броньованим. Під час обстрілу терористами загинув співробітник спецпідрозділу МВС, який входив до групи супроводу», – прокоментували все, що відбулося в Слов’янську у відомстві.

Як повідомлялося раніше, в ході сьогоднішнього бою, який розвернувся під Слов’янськом, загинуло чотири українських солдати. В даний момент число жертв уточнюється. За останніми даними, ще близько 20 українських військовослужбовців отримали різні поранення. Інформацію про потерпілих і загиблих опублікував генеральний директор порталу  «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов, пославшись на джерела видання. Також повідомляється, що бій з сепаратистами в Слов’янську почався близько 10:45.

Читайте також: