fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Столична міліція посилила охорону громадського порядку на в’їздах в Київ – Бойко

 У МВС розповіли, навіщо підсилюють блокпости навколо Києва.

  Столична міліція посилила охорону громадського порядку на в’їздах до Києва. Про це під час брифінгу в ГУ МВС Києва повідомив заступник начальника столичної міліції Сергій Бойко, передає кореспондент УНН.

"Вони функціонують з метою недопущення в’їзду в столицю громадян, які готують провокації. Взагалі, для недопущення порушення громадського порядку. Це вимушені тимчасові заходи, пов’язані з наявною інформацією про можливі провокації на травневі свята. Чергування на них погоджено з самообороною. Особлива увага приділялася перевірці автотранспорту з російськими номерами та іноземними номерами взагалі, оскільки є інформація про можливе прибуття громадян для влаштування провокацій у столиці і загрозу громадського порядку.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Зараз вилучено травматичну зброю з простроченим терміном реєстрації. Основних блокпостів 9, але є ще і на невеликих вулицях, і є кілька в Київській області. Також є інформація про місцезнаходження підозрілих людей. Ця інформація перевіряється, перевіряються хостели, готелі, квартири в оренді. Підозрілі громадяни перевіряються. Ця робота ведеться у тісній взаємодії з СБУ", – сказав він.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За матеріалами: УНН 

Читайте також: