fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ляшко: У Маріупольській міськраді знаходяться 60 озброєних сепаратистів

У будівлі Маріупольської міської ради перебувають близько 60 озброєних сепаратистів. Таку інформацію в соцмережі Facebook оприлюднив народний депутат, кандидат у президенти Олег Ляшко.

«Вчора терористи захопили на блокпості в селі Рибальське, що під Маріуполем, п’ять військовослужбовців – строковиків», – заявив Ляшко.

Зокрема, терористи взяли в полон бійців з 72-ї бригади міністерства оборони. За словами Ляшка, перед цим місцеві жителі нагодували бійців отруєною їжею. Цілком можливо, що місцеві жителі додали в їжу клофелін.

«Викрадених солдатів разом із зброєю – кулеметом, п’ятьма автоматами, гранатометами – терористи привезли до захопленого приміщення міської ради», – повідомив Ляшко.

Політик сказав, що терористи не зуміли захопити ще двох солдатів на блокпосту. Зокрема, один з військовослужбовців висмикнув чеку з гранати, пообіцявши підірвати себе разом з сепаратистами. Після цього зловмисники відступили.

«Злочинці звільнили заручників, але їх зброю так і не віддали», – підсумував Ляшко.

Крім того, стверджує Ляшко, в Маріупольській міськраді знаходяться близько 60 сепаратистів, в розпорядженні яких «великий арсенал різної вогнепальної зброї».

Читайте також: