fbpx
Політика

Богомолець: «В Одесі повторюється сценарій, який був реалізований у Києві 18-19 лютого»

Кандидат на пост президента України Ольга Богомолець скликає екстрене засідання, в якому будуть брати участь представники чинної влади і громадянського суспільства. Захід буде проведено з метою стабілізації ситуації в Одесі.

Як повідомили в прес-службі кандидата у президенти Ольги Богомолець, на засіданні будуть також присутні кандидати на посаду мера Одеси, керівники правоохоронних органів, громадські діячі та представники засобів масової інформації. У ході засідання передбачається розробити стратегію протидії саботажу влади силами активної частини громадянського суспільства.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Крім того, учасники зустрічі мають намір створити експертну групу з цивільних аналітиків, юристів, криміналістів, судмедекспертів для об’єктивного розслідування обставин останніх подій.

«Якщо ми не хочемо, щоб події, які відбулися в Одесі, повторилися в Запоріжжі, Харкові та інших містах на сході і в центрі країни, потрібно брати відповідальність на себе і діяти», – говорить Ольга Богомолець.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Ми бачимо, що в Одесі точно повторюється сценарій, який був реалізований у Києві з 18 на 19 лютого. Очевидно, що все відбувається за затвердженим "темниками", – впевнена Богомолець. – Влада досі не провела розслідування, не названі і не покарані винні».

Читайте також: