fbpx
Політика

Туск визнав, що Росія веде війну з Україною

У Польщі визнали, що дипломатичні зусилля західних країн щодо подій в Україні не дали результатів.

 Глава польського уряду Дональд Туск визнав, що дипломатичні зусилля західних країн з врегулювання ситуації в Україні не дали результатів, повідомляє УНН з посиланням на польські ЗМІ.

 "Це війна. Може, трохи іншого типу, тому що це неоголошена війна. Але насправді маємо справу де-факто з війною", – підкреслив політик, коментуючи останні події в Слов’янську та Одесі.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 При цьому, за його словами, дипломатичні зусилля західних країн не принесли бажаних результатів щодо деескалації агресії Росії проти України.

 "Все більше ми втрачаємо надію, тому що коли кількість жертв складає десятки, якщо використовують зброю, коли збивають гелікоптери, то ми всі бачимо, що маємо справу не з озброєною конфронтацією, організованою демонстрантами, а державою, в даному випадку – з Росією", – заявив Д. Туск, якого цитують місцеві ЗМІ.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Джерело: УНН

Читайте також: