fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Михайло Добкін: Ніяка антитерористична операція не допоможе стабілізувати ситуацію в країні

Відомий в Україні політик, кандидат у президенти і голова Харківської обласної організації «Партії регіонів» Михайло Добкін вважає, що антитерористична операція не допоможе стабілізувати ситуацію в Україні.

«На сьогоднішній момент ніяка антитерористична операція не допоможе стабілізувати ситуацію в країні. На сході України йде боротьба не з терористами», – наводить слова Михайла Добкіна офіційний сайт «Партії регіонів», сказані політиком в ефірі програми «Шустер Live» на Першому національному каналі. «Там люди готові ставати живим щитом для того, щоб захистити себе. І поки влада не пояснить їм, що ця війна не з ними, що це не початок громадянської війни, що влада готова чути людей, враховувати їхні інтереси, ніяка антитерористична операція не допоможе», – упевнений Михайло Добкін.

Політик також упевнений, що силою врегулювати ситуацію не вийде. «Там треба розмовляти з людьми, переконувати, знаходити інші доводи, йти на поступки. Тоді можна буде добитися позитивного результату», – підкреслив Михайло Добкін.

Крім того, Михайло Добкін зазначив, що однією з причин того, що відбувається сьогодні в Україні, є відсутність довіри до влади. «Владу ніколи не люблять. Не любили владу Кучми, Ющенка, Януковича, не будуть любити і наступних президентів. Інша справа – поважають владу чи ні. І це повага заснована на тому, що люди довіряють владі і вірять, що вона може навести порядок», – резюмує Михайло Добкін.

Читайте також: