fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Турчинов оголосив в Україні дводенний траур

  В Україні оголосили дводенний траур у зв’язку з жертвами АТО в Донецькій області та заворушеннями в Одесі.

   В.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов підписав указ щодо дводенної жалоби в Україні у зв’язку із загибеллю людей під час проведення антитерористичної операції в Донецькій області, а також в ході масових зіткнень в Одесі, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ВР.

 "Друге травня стало для України трагічним днем. Я підписав Указ про дводенному жалобі в Україні по героям, які загинули в ході антитерористичної операції, і за загиблими в ході трагічних подій в Одесі", – цитує О.Турчинова прес-служба ВР.

 Також О.Турчинов висловив співчуття рідним і близьким загиблих і запевнив, що винні в цих трагічних подіях будуть покарані.

 "Хочу висловити щирі співчуття рідним і близьким. Ми повинні зробити правильні висновки з цієї трагедії, яка сталася в першу чергу через зовнішньої провокації. Винні у організації і провокуванні цих подій будуть покарані", – наголосив він. В.о. президента запевнив , що українські військові та правоохоронці продовжуватимуть " боротьбу проти тероризму і бандитизму , за мир і спокій у нашій державі".

 Джерело: УНН

Читайте також: