fbpx
Політика

Нардеп наполягає на негайному звільненні А. Авакова через події в Одесі

Народний позафракційний депутат України Микола Рудьковський звернувся до спікера ВР та виконуючого обов’язки президента Турчинова з вимогою зібрати парламент на пленарне засідання о 10:00 четвертого травня.

Свою ініціативу депутат, який зараз перебуває в Одесі, аргументував тим, що не можна "спокійно відпочивати на курортах, коли в Україні гинуть люди". За словами народного депутата, "це аморально і навіть злочинно щодо українців".

Микола Рудьковський заявив, що найстрашніше – це бездіяльність держави, і парламент України повинен зібратися на засідання і негайно почати діяти.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

"Першим питанням ми повинні відправити Авакова у відставку, адже його управління силовиками і бездіяльність в Одеській області привело до більш 40-ка жертв на півдні країни. Якби ще місяць тому, коли я пропонував відправити у відставку чинного главу МВС України, до мене прислухалися, трагічних подій, які відбуваються мало не щодня, не відбулося б", – вважає Микола Рудьковський.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

На його думку, слід назавжди покінчити з політичними призначеннями на такі посади, бо силовиками повинна керувати людина, яка користується повагою у професіоналів і здатна навести порядок в державі. За словами депутата, якщо керівництво країни не підтримує таких змін, то воно теж має піти у відставку разом з Аваковим.

Читайте також: