fbpx
Політика

Богомолець зажадала мандат для переговорів на сході і півдні країни

Ольга Богомолець, яка є кандидатом на пост президента України, звернулася до влади з вимогою надати їй мандат на переговори з українськими громадянами на сході і півдні країни. Крім цього, як повідомили в її прес-службі, Богомолець просить мандата довіри від Майдану.

 "У зоні бойових дій багато наших громадян, українці, які бояться, відчувають, що сьогоднішня влада в Києві чужа для них. Зараз як ніколи необхідна національна єдність. В якості посередника- миротворця потрібен не представник влади, а людина, яку на Сході сприймуть як того, який може їх почути. вистачить крові українських громадян і брехні політиків!" – сказала Богомолець і додала, що буде чекати відповіді від влади протягом 24-х годин.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 "Жителі сходу не визнають чинну владу легітимною, бояться втрати роботи, мови та власної історії. Я не ділю Україну на Майдан і Антимайдан, на бандерівців і сепаратистів. Для мене в Україні є люди – патріоти і є нелюди – зрадники інтересів держави та її народу! І серед них є російськомовні українські патріоти і російськомовні зрадники народу України", – повідомили в прес-службі кандидата.

Читайте також: