Ігор Жданов закликає Порошенка провести прямі теледебати з Тимошенко

У виборчому штабі Тимошенко сподіваються, що Порошенко погодиться провести теледебати з нею.

  Керівник виборчого штабу кандидата в президенти України Юлії Тимошенко Ігор Жданов сподівається, що інший кандидат – Петро Порошенко – погодиться провести теледебати з нею.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час брифінгу в Києві. За словами Жданова, Тимошенко братиме участь у дебатах на Першому національному каналі 23 травня з тими кандидатами, які визначені жеребкуванням.

У той же час він закликав кандидата в президенти Петра Порошенка провести прямі теледебати з Тимошенко "чесно і прозоро на будь-якому телеканалі, в будь-якому місці, в будь-який зручний час".

Жданов також висловив надію, що не повториться "історія 2009 року, коли ці дебати не відбулися".

Related Post

"Мені дуже шкода, що були окремі передачі, де Юлія Володимирівна могла дискутувати з Петром Порошенком, однак ми не дочекалися цих дебатів в силу того, що Петро Олексійович не прийшов на них", – сказав керівник штабу. Відповідаючи на питання журналістів про дебати за участю Тимошенко, Жданов зазначив, що вона повинна дискутувати з Сергієм Тігіпком і Валерієм Коновалюком.

"Але ми вважаємо, що і суспільство, і журналісти, і всі зацікавлені в дебатах між найбільш рейтинговими кандидатами, якими є сьогодні Тимошенко і Порошенко", – сказав Жданов.

За матеріалами: УНІАН

Leave a Comment