fbpx
Політика

Царьов вирішив зняти свою кандидатуру на пост президента України

Кандидат у президенти України Олег Царьов заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів, оскільки в якості кандидата не зміг донести голос південного сходу країни до жителів решти регіонів. Про це він сказав в ході засідання координаційної ради громадського руху «Юго-Восток» в Донецьку, повідомляють «Новини Донбасу».

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«Я зареєструвався кандидатом на пост президента. Моєю головною метою було використовувати кандидатський статус для того, щоб донести голос південного сходу до жителів решти України, в тому числі західної… Але київська влада, в порушення всіх демократичних норм, позбавила мене цієї можливості… Я прийняв рішення зняти свою кандидатуру, бо бачу: в ​​подібних умовах кандидатський статус неефективний», – сказав Олег Царьов.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Крім того, політик закликав вчинити таким же чином деяких інших кандидатів у президенти. Зокрема, він назвав Петра Симоненка, Михайла Добкіна, Сергія Тігіпка і Ріната Кузьміна.

Читайте також: