fbpx
Політика

Ляшко прокоментував захоплення ОДА в Луганську

Коментуючи захоплення ОДА в Луганську, народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Ляшко сказав: «Менти, як завжди, все здали. СБУ тут давно вже немає».

 Як він зазначив, влада заздалегідь знала про такий розвиток подій, проте нічого так і не зробила. За його словами, замість того, щоб ліквідувати терористів, влада намагається вести з ними безпредметні переговори.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Як повідомив Олег Ляшко, він неодноразово вимагав від в.о. президента України Олександра Турчинова, щоб той діяв.

 «Весь останній місяць давав свої ідеї та поради, як подолати терористів, проте мене, на жаль, не чують», – сказав нардеп.

 Олег Ляшко заявив, що через бездіяльність влади, російські терористи і місцеві бандити перетворюють його рідну Луганську область в кримінальний анклав. При цьому він зазначив, що мета терористів очевидна – зрив президентських виборів і проведення референдуму про приєднання до Росії.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 «Зараз тільки рішучі дії здатні врятувати ситуацію. Але бачу, що нинішня влада імпотентна. Так завжди: революції роблять романтики, а до влади приходять євнухи», – підсумував Олег Ляшко.

Читайте також: