fbpx
Політика

Тягнибок: «Ні про який референдум йтися не може, доки люди знаходяться під дулами автоматів»

Лідер ВО «Свобода», кандидат у президенти України Олег Тягнибок не підтримує ініціативу проведення всеукраїнського референдуму щодо державного устрою. Політик вважає, що ні про яке волевиявлення народу йтися не може, поки в країні тривають провокації російських диверсантів і люди знаходяться під дулами автоматів. Про це Олег Тягнибок заявив під час зустрічі з виборцями на Буковині.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Поки не будуть затримані і покарані сепаратисти, ліквідовані терористи і російська агентура, і йтися про референдум  не може! Не можна очікувати чесного волевиявлення під дулами автоматів озброєних терористів. Інакше це буде повторення псевдореферендума в Криму, коли людей примусово зганяли на голосування терористи, а результати референдуму писали в Кремлі», – заявив свободівець.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Водночас, як відомо, у Верховній Раді активно обговорюють питання проведення всеукраїнського референдуму щодо державного устрою, пропонуючи провести його 15 червня.

Читайте також: