Легальна робота – запорука впевненості у завтрашньому дні

  Рівень надходження податку на доходи фізичних осіб у бюджет знаходиться у прямій залежності від рівня нарахованої заробітної плати. На сьогодні втрати бюджету від прихованої «в конвертах» заробітної плати великі. Тому дуже важливо, щоб працівники отримували заробітну плату не «в конвертах», а офіційно, бо саме у такому випадку місцевий бюджет має стабільні надходження.

 Працівниками ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів у Донецькій області приділяється особлива увага виявленню схем та механізмів невиплати заробітної плати, погашенню заборгованості та перерахуванню податку на доходи фізичних осіб у бюджет, оформленні найманих працівників відповідно до чинного законодавства. Звертається увага керівників підприємств, установ, організацій та фізичних осіб-підприємців на обов’язковому оформленні трудових відносин із найманими працівниками, на недопущенні виплати заробітної плати у розмірі, меншому за встановлений законодавством рівень.

 Також керівництво інспекції брало участь у двох засіданнях Донецької міської ради з питань заборгованості по заробітній платі.

 Шановні керівники! Не залишайте людей, які працюють поруч з вами кожен день без соціальних гарантій! Пам’ятайте, що від розміру та своєчасності виплати заробітної плати залежить не тільки стабільність надходжень до місцевих бюджетів, а й підвищення добробуту кожного громадянина країни.

Related Post

 Тільки офіційно оформлений найманий працівник може відчувати себе соціально захищеним. Суспільство має зрозуміти, що легалізації заробітної плати альтернативи немає.

 Про випадки отримання заробітної плати «в конвертах» можна повідомити за телефоном: 210-52-31.

За матеріалами: ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів у Донецькій області

Leave a Comment