Прокуратура повідомить Царьову про підозру у вчиненні злочину

Прокуратура Києва повідомить Царьову про підозру у вчиненні злочинів після зняття з нього депутатської недоторканності.

 Прокуратура Києва повідомить народному депутату від Партії регіонів Олегу Царьову про підозру у вчиненні злочинів після зняття з нього недоторканності. Як передає кореспондент УНІАН, про це прокурор Києва Микола Герасимюк повідомив в інтерв’ю журналістам, відповідаючи на питання, що буде вживати відомство, у провадженні якого знаходяться кримінальні справи проти Царьова, після того як Верховна Рада дозволить притягти його до кримінальної відповідальності.

"Будемо готувати повідомлення про підозру", – сказав Герасимюк. При цьому прокурор зазначив, що поки рано говорити про те, чи буде Царьов відразу ж затриманий. "Нехай Верховна Рада прийме рішення, і нами все буде зроблено за процедурою", – запевнив Герасимюк.

Related Post

Довідка УНІАН. Проти депутата від Партії регіонів Царьова відкрито кілька кримінальних проваджень за заклики до сепаратизму. Зокрема, за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України ), ст. 109 (заклики до насильницької зміни, повалення конституційного ладу, здійснені особою, яка є представником влади, з використанням засобів масової інформації) Кримінального кодексу України. В.о. генерального прокурора Олег Махніцький звернувся до Верховної Ради з поданням про позбавлення Царьова депутатських повноважень.

Джерело: УНІАН

Leave a Comment