fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Захоплений у Слов’янську представник ОБСЄ потребує медичної допомоги, – СБУ

Захоплені в Слов’янську (Донецька область) представники Організації з безпеки і співробітництва в Європі містяться в нелюдських умовах. Серед захоплених є людина, яка невідкладно потребує допомоги медиків. Про це повідомили в прес-центрі Служби безпеки України в суботу, 26 квітня 2014 року.

«На даний момент військові інспектори ОБСЄ містяться в нелюдських умовах в підвальному приміщенні штабу бойовиків. Серед захоплених є людина, яка невідкладно потребує допомоги медиків. Штаб Антитерористичної операції на місці готовий її надати. Терористи відмовляються і не дають можливості допомогти заручникам», – йдеться в повідомленні прес -центру.

Відзначимо, представники місії ОБСЄ приїхали в Слов’янськ 21 квітня цього року, щоб оцінити ситуацію в даному регіоні. Пізніше стало відомо, що з групою було втрачено зв’язок в Донецькій області.

Нагадаємо, в МВС України повідомили, що автобус з 13 пасажирами, серед яких було 5 представників ЗС України та 7 представників ОБСЄ, зупинили невідомі на в’їзді в Слов’янськ.

Читайте також: