fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Харківській області ситуація стабільна, – Ігор Балута

Обстановка в Харківській області залишається стабільною, заявив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута під час робочої наради з представниками силових структур. Про це в суботу, 26 квітня 2014 року, повідомляють ЗМІ.

 Як розповів губернатор Харківської області, на сьогоднішній день обстановка в регіоні залишається стабільною, в достатній кількості були створені блокпости, у посиленому режимі несуть свою службу співробітники правоохоронних органів, до охорони громадського порядку в області підключаються добровольці серед активних громадян.

 «З усіма був відпрацьований механізм взаємодії. З ініціативи громадських організацій був створений і вже працює координаційна call – центр, куди громадяни звертаються з питань охорони громадського порядку, створення блокпостів, мобілізації», – зазначив Ігор Балута.

 Про ситуацію на блокпостах розповів начальник обласного управління СБУ Олександр Пивовар: « Пости укомплектовані особовим складом, забезпечені технікою і всім необхідним для нормальної роботи. Населення з розумінням ставиться до завдань, які повинні вирішувати військовослужбовці».

Читайте також: