fbpx
Політика

Росія хоче почати Третю світову війну, – Яценюк

Росія своїми неадекватними діями на території української держави намагається зруйнувати її незалежність і суверенітет, і тим самим почати Третю світову війну. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Кабінету міністрів.

За його словами, Російська Федерація має чіткий план з дестабілізації ситуації в Україні. По-перше, вона намагається зірвати виділення фінансової допомоги Україні, щоб країна знову занурилася в «темні часи корупції».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

По-друге, Кремль, у що б то не стало, намагається зірвати вибори президента України і змістити проєвропейський уряд, який не влаштовує його. Але жоден з цих планів Росії не вдасться, – упевнений Арсеній Яценюк. За його словами, Україна буде відстоювати незалежність всіма наявними засобами і методами.

Також Арсеній Яценюк упевнений, що Росія підтримує терористів на території України і не поспішає відкликати цих осіб і стабілізувати ситуацію, бо хоче почати Третю світову війну.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

«Спроби почати військовий конфлікт на території України призведуть до військового конфлікту на території Європи… Світ ще не забув Другу світову війну, а Росія хоче почати Третю світову війну», – зазначив Арсеній Яценюк і додав, що реалізувати цю божевільну затію Кремлю не вдасться.

Читайте також: