fbpx
Футбол

Мілевський пообіцяв повернутися на футбольне поле

Колишній гравець української національної збірної, а також київського «Динамо» Артем Мілевський знову вийшов на зв’язок зі своїми підписниками в соціальній мережі. Нагадаємо, що в даний момент футболіст знаходиться без клубу. Українські засоби масової інформації активно сватали Артема в різні клуби, проте до справи так і не доходило. Останнім клубом, в якому нібито мав з’явитися футболіст, був македонський «Вардар». Сам Мілевський ці чутки прокоментував однією фразою: «Не смішіть!».

За словами футболіста, в даний момент він активно займається в тренажерному залі. Відповідаючи на коментар одного зі своїх шанувальників, Артем Мілевський підкреслив, що він ще планує пограти в професійному футболі. Однак, де саме фанати Артема Мілевського зможуть побачити свого кумира у справі, футболіст не згадав.

«Поки у мене тільки й залишається, що «раму» качати. Нічого, вже зовсім скоро побачите мене з м’ячем. Я хочу ще пограти», – обнадіяв своїх шанувальників колишній футболіст київського «Динамо» Артем Мілевський.

Відзначимо, що останнім клубом українця був турецький «Газіантепспор».

Читайте також: