fbpx
Шоу-бізнес

Марат Башаров зібрався одружитися?

У «жовтій» пресі з’явилися чутки, що російський популярний актор Марат Башаров збирається одружитися і його обраницею стала 39-річна російсько-італійська актриса Катерина Архарова.

Артист, нібито, вже подав заяву в один зі столичних РАГСів, і спритні папараці зняли його на виході, після чого зробили висновок, що той невдовзі розпрощається зі статусом вільного чоловіка. На який день призначена церемонія одруження, поки невідомо.

Подейкують, що урочистий обряд обміну обручками призначений на перше червня.

Зі слів нареченої Башарова, він зробив їй пропозицію буквально в день знайомства. "Я запросила Марата та інших акторів у свою московську квартиру на каву. Там-то він мене і здивував. Раптом подивився мені в очі і серйозно сказав: "Виходь за мене!".

Я нервово гигикнула, відповіла: "Ні". Почала пояснювати чому і закінчила словами: "А що, можна спробувати". Того ж вечора зателефонувала мамі. Вона запитала: "Катя, ти впевнена? Ти ж його зовсім не знаєш…"

А я вперше в житті прийняла пропозицію руки і серця, хоча у нас навіть першого поцілунку ще не було. Марат тоді здався мені дуже турботливим, цікавим і привабливим", – розповіла Катерина в недавньому інтерв’ю.

А після святкування свого дня народження в Юрмалі Архарова написала: "На день народження Марат подарував мені себе. Незадовго до цього перепитав мене: "Ми це робимо? Одружуємося?" Я відповіла, що раз вже ми обидва божевільні, навіщо ж втрачати час. І ми подали заяву в РАГС. Подробиці поки залишу при собі, боюся наврочити. Скажу тільки, що весільних суконь у мене буде обов’язково два: біле і червоне. А ще Марат хоче, щоб я взяла його прізвище".

Читайте також: