fbpx
Політика

Луценко: Захоплені будівлі в Києві та Донецьку повинні бути звільнені в один день

Екс-міністр МВС України, лідер громадської ініціативи «Третя українська республіка» Юрій Луценко вважає, що активісти в Києві та на сході України повинні одночасно звільнити захоплені будівлі. І в зв’язку з цим політик пропонує укласти відповідну угоду. Про це Юрій Луценко повідомив в Донецьку на нараді з керівниками міст і районів Донецької області під керівництвом голови Донецької облдержадміністрації Сергія Тарути, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Я не з тих, хто буде розповідати, що в Києві все добре. КМДА потрібно давно звільнити. Революція закінчилася. Людям з автоматами нічого робити в центрі столиці, точно так само, як і в центрі Донецька. І розповідати що одні білі, а інші чорні, не зовсім правильно», – підкреслив він і додав, що готовий стати посередником у вирішенні цього питання.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

На думку політика, знаковим було б підписати протокол або угоду про звільнення захоплених будівель і звільнити їх, наприклад, до Дня солідарності трудящих – 1 травня. Це був би ідеальний подарунок для всієї України, – вважає Юрій Луценко.

Читайте також: