fbpx
Політика

«УДАР» висунув Кличка в мери Києва

Партія «УДАР» висунула свого лідера Віталія Кличка кандидатом на посаду мера Києва. Таке рішення було прийнято на конференції Київської міської організації партії «УДАР», повідомляє прес-служба політичної сили. На конференції Віталій Кличко також озвучив пріоритетні завдання, реалізацією яких він займеться у разі своєї перемоги на виборах.

«Перший наш пріоритет – боротьба з корупцією. Це і прозорий бюджет Києва, і звільнення корумпованих чиновників. Влада в столиці має бути підконтрольною суспільству. Другий пріоритет – залучення інвестицій. Як українських, так і іноземних. Третій – скерування бюджету Києва на потреби киян», – зазначив Віталій Кличко.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

На думку ударівця Київ має стати європейським містом і служити прикладом для перетворення всієї України в європейську країну.

Нагадаємо, вибори мера Києва і Київради відбудуться 25 травня 2014 року, одночасно з президентськими виборами. Прийом документів для реєстрації кандидатами на посаду мера столиці здійснює Київська міська виборча комісія з 23 до 30 квітня включно.

Читайте також: