fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Генпрокуратура знайшла у Арбузова 18 га землі під Києвом

Генеральна прокуратура України сьогодні, 23 квітня, звернулася до суду з вимогою забрати у Сергія Арбузова земельну ділянку під Києвом. Як повідомили у відомстві, дану земельну ділянку колишній віце-прем’єр-міністр України присвоїв незаконно, передає «Ліга».

  «У ході розслідування було визначено, що в межах Дмитрівської сільради земельна ділянка, загальна площа якої 18 гектарів, виділялася одному з керівників Кабінету міністрів. Також було встановлено, що на цій ділянці розташовані землі лісового фонду, які знаходяться в держвласності», – прокоментував ситуацію захисник інтересів громадян і держави в суді Олег Кучер.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 За його словами, на іншу підставну особу з цих земель було передано ще 30 гектарів. Щодо самої земельної ділянки в лісі, то вона огороджена високим бетонним парканом. До слова, жодних дозволів на будівництво та освоєння даних земельних ділянок немає.

 Відзначимо, що також в Генеральній прокуратурі України відкрили ще чотири кримінальні провадження щодо екс-генпрокурора Віктора Пшонки.

Читайте також: