fbpx
Політика

Кернес пішов на поводу у проросійських мітингувальників і просить ВРУ повернути Харкову російські телеканали

Мер Харкова Геннадій Кернес звернувся з проханням до мітингувальників, які зібралися сьогодні біля будівлі Харківської міської ради, залишити місце збору і повернутися додому. У ході свого виступу він також дав слово мітингувальникам, що постарається повернути російські телеканали. Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

За словами Геннадія Кернеса, потрібно в терміновому порядку припинити протистояння і агресію, які можуть зруйнувати місто. Також він закликав мітингувальників перенести всі свої конфлікти в мирне русло.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Після цього мер Харкова зачитав звернення депутатів місцевої міської ради до депутатів українського парламенту. У цьому зверненні депутати попросили розглянути у Верховній Раді питання щодо повернення російського телебачення.

«Враховуючи бажання та думку мешканців Харкова, ми звертаємося з проханням до народних депутатів. Ми просимо їх вжити заходів, які будуть спрямовані на відновлення конституційних прав громадян на отримання інформації. Місцеві жителі просять відновити мовлення російських телевізійних каналів в області», – зачитав звернення Кернес.

Читайте також: