fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Музичко завдав сам собі смертельні поранення – заступник генпрокурора

Музичко застрелився сам з пістолета ПМ – заступник генпрокурора.

Олександр Музичко (Саша Білий) застрелився сам з пістолета ПМ, випадково, в ході протистояння з міліціонерами, які його затримували.

Про це заявив заступник генпрокурора Олексій Баганець на засіданні Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України щодо розслідування обставин загибелі Музичка.

Як повідомляв УНІАН, тіло активіста «Правого сектору» Музичка (Саші Білого) з вогнепальними пораненнями в серце було виявлено вночі 25 березня біля села Бармаки неподалік від Рівного.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства Музичка за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Того ж дня в МВС заявили, що Музичко, який раніше був оголошений в розшук, був смертельно поранений під час проведення спецпідрозділом УБОЗ «Сокіл» спецоперації на території Рівненської області.

Рівненські активісти «Правого сектору» заявили, що Музичка «планомірно вбили» працівники спецпідрозділу «Сокіл», і звинуватили в цьому міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

2 квітня в Міністерстві внутрішніх справ України за результатами службового розслідування визнали правомірними дії міліціонерів під час затримання Музичка.

Згідно з висновком правоохоронців, Музичко завдав сам собі смертельних поранень, надаючи збройний опір працівникам міліції при затриманні.

За матеріалами : УНІАН

Читайте також: