fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Собчак вважає шлюб з Максимом Віторганом «союзом гальма і блискавки»

Торік російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак шокувала громадськість новиною про своє заміжжя з актором Максимом Віторганом. Не менше здивувало бомонд, як могли зійтися дві абсолютно різні за характером і темпераментом людини. Але, як стверджує Ксенія Собчак, любов долає всі перепони і змушує миритися з багатьма речами, які раніше були абсолютно неприйнятними. Свій шлюб телезірка жартома називає «союзом гальма і блискавки», але навіть це не заважає їй насолоджуватися сімейним щастям і радіти тому, що поруч знаходиться саме Максим Віторган.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Ми з Максимом чудово один одного доповнюємо. Я жартома називаю це «союзом гальма і блискавки». Я дуже швидка, а він любить, за його висловом, відчувати життя, «всіма порами вдихнути тишу, зрозуміти простір і в ньому розчинитися. Це перша людина у світі, якій вдалося посадити мене і змусити заземлитися», – розповіла Ксенія Собчак.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Також телеведуча зізналася, що Максим Віторган підкорив її своїй життєвою мудрістю, скромністю й умінням згладжувати конфлікти.

Читайте також: