fbpx
Політика

В України є докази наявності російських солдатів на своїй території, – Арсеній Яценюк

Глава українського уряду Арсеній Яценюк вважає, що тільки Володимир Путін вірить у відсутність російських військ на території України.

«Є єдина людина в світі, яка вірить у те, що на сході немає російських військ, кличуть цю людину – Володимир Володимирович Путін», – наводить слова Арсенія Яценюка «Інтерфакс- Україна», сказані прем’єр-міністром журналістам сьогодні в Києві. Арсеній Яценюк звернув увагу, що під час військової інтервенції до Криму Володимир Путін розповідав, що на півострові не було російських військ. «Сьогодні він офіційно визнав, що російські війська там таки були. Зараз він знову розповідає казку, що це не його диверсанти, яких він туди виставив, і які сформували терористичну мережу на території України», – підкреслив глава українського уряду.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Арсеній Яценюк також додав, що в української влади є «безперечні докази» наявності солдатів з Росії на території України. Наявні докази будуть представлені, пообіцяв Яценюк.

Торкнувся Арсеній Яценюк й чотиристоронньої зустрічі в Женеві, де обговорюватиметься українське питання. «У мене немає надмірних надій на цю зустріч, оскільки я не вірю російській стороні», – заявив Яценюк і додав, що Російська Федерація «веде тільки одну гру: далі на загострення, далі на захоплення територій і далі на провокацію».

Читайте також: