fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Треба розібратися, яким чином проводяться антитерористичні операції зі стріляниною по жителях, – депутат від «Партії регіонів»

На офіційному сайті «Партії регіонів» з’явилася думка народного депутата від цієї політичної сили Сергія Матвієнкова, який вважає, що необхідно більш детально вивчити, як на південному сході України проводиться оголошена нинішньою владою антитерористична операція. Повідомляється, що така заява політика прозвучала в сесійній залі українського парламенту сьогодні, 17 квітня.

«Якщо ми говоримо про те, що зброя сьогодні не повинна гуляти по Україні, то вона не повинна гуляти ніде, починаючи від міста Києва», – зазначив Сергій Матвієнков і додав: «Якщо ми говоримо про те, що повинні бути звільнені будівлі, то вони повинні бути звільнені скрізь».

На думку представника «Партії регіонів», необхідно розібратися «з тим, яким чином проводяться антитерористичні операції зі стріляниною по жителях, які живуть в сусідніх будинках, з використанням авіації незрозуміло для чого о 2:00 ночі».

Крім того, як підкреслив Сергій Матвієнков, для врегулювання ситуації в Україні «необхідно сісти, тверезо подумати, і прийняти виважені рішення».

Звернув увагу політик і на ситуацію в українській економіці. «Тому що завтра на вулицю вийдуть мами, яким нічим буде годувати дітей. Ось тоді це дійсно буде бунт», – резюмує Сергій Матвієнков.

Читайте також: