fbpx
Політика

Нова влада піддає люстрації лише тих, хто їй неугодний – Добкін

  Як заявив кандидат у президенти України від Партії регіонів Михайло Добкін, люстрація – це середньовічні методи інквізиції. За його словами, якщо люди працювали з тим, хто не подобається новій владі, то їх просто «пускають під ніж».

«Я пропрацював на керівних посадах у Харкові та області 8 років, і найбільшою проблемою була нестача кадрів. Де знайти професійно підготовлену людину, яка була б корисною і ефективною, і до того ж погодилася б працювати на зарплату, яку держава може запропонувати?», – зазначив Михайло Добкін.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Він підкреслив, що зараз нова влада піддає люстрації тільки тих, хто їй неугодний, тим самим розчищаючи дорогу для свої близьких, друзів, однопартійців. При цьому Михайло Добкін звернув увагу на те, що зараз у владі все одно є достатньо чиновників, які працювали на керівних посадах в останні роки.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Чому кандидат в президенти Петро Порошенко не потрапляє під люстрацію, адже він працював в уряді Віктора Януковича міністром економіки? Я можу назвати ще десяток керівників у Кабінеті міністрів, які також працювали з попередньою владою. Це політика подвійних стандартів», – констатував політик.

Читайте також: