fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Собчак в Криму показала Наталії Поклонській «Няш-мяш»

 

Відома російська телеведуча і журналіст Ксенія Собчак давно перебуває в опозиції до російської влади і постійно критикує дії Кремля. Але що цікаво – підтримуючи Євромайдан, теледіва паралельно підтримала і анексію Криму. Однією з перших представників ЗМІ вона прибула на півострів, щоб поспілкуватися з кримчанами та місцевою «знаменитістю» прокурором Наталією Поклонською.
 
У своєму блозі Ксенія Собчак опублікувала фотографію, на якій разом з місцевими жителями позує на тлі будівлі міністерства курортів і туризму.
 
«Я стала першим журналістом, який демонстрував красуні-прокурору Наталії Поклонській кліп «Няш-мяш»», – підписала знімок телеведуча.
 
Як пізніше з’ясувалося, в Крим Ксенія Собчак приїхала по роботі – вона готує репортаж про життя кримчан після окупації. Надрукований він буде в одному з російських видань. До слова, днями в інтернеті з’явився відеокліп «Няш-мяш». Змонтував відео один з користувачів мережі з виступів знаменитого кримського прокурора Наталії Поклонської, яка в житті отримала прізвисько «Няш -мяш». У пісні прокурорша «співає» про Крим і про «неконституційне переворот» в Україні.

 

Відеокліп про Наталю Поклонську «няш-мяш»:

Читайте також: